OK
  
راه اندازي شده است WHO اين سايت با همکاري سازمان جهاني بهداشت
 
 
  خوش آمديد !   پنجشنبه 28 فروردين 1393 - 3:30 صبح  
.
   جستجو
.



.
   فهرست
.
.
   لینک های مفید
.
.
   ورود به سیستم
.
.
   ادارات تابعه
.
 همه گروه ها
 مرکز سلامت محیط و کار
 اخبار
 اداره كنترل عوامل محيطي مؤثر بر سلامت
 اداره كنترل عوامل شغلي مؤثر بر سلامت
 اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازي اماكن عمومي
 اداره بهداشت مراكز درماني ، ايمني پرتوها و مديريت پسماندها
 اداره بهداشت آب و فاضلاب
 اداره بهداشت حرفه اي و مشاغل خاص
 اطلاعیه
 بهداشت محیط
 بهداشت حرفه ای
 دبیرخانه ابتكارات جامعه محور (CBI) شهر سالم - روستاي سالم با رويكرد نيازهاي اساسي توسعه
 دبیرخانه ستاد کشوری کنترل و مبارزه ملي با دخانیات
 سلامت شغلی (طب کار)
 ستاد فوريت هاي سلامت محيط و كار
 شاخص كيفيت هوا
 شاخص پرتو فرابنفش
.
   اخبار
.
.
.
اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازي اماكن عمومي

اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازي اماكن عمومي

« مطالب جديد منتشر شده در اين گروه »



نمايش همه

 
اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازي اماكن عمومي اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازي اماكن عمومي: سالمسازي سبزيجات ، جوانه غلات و محصولات سالادي
2718 بار خوانده شده
 
 



اطلاعيه بهداشتي سالمسازي سبزيجات ،
جوانه غلات و محصولات سالادي

نظر به اينكه براي آبياري سبزيجات ، جوانه غلات و محصولات سالادي ، ممكن است از آبهاي آلوده و كودهاي انساني و حيواني استفاده شود و علاوه بر آن ، حيوانات اهلي و وحشي در مزارع كشت سبزيجات و غلات رفت و آمد مي نمايند ، لذا اين محصولات كشاورزي به انواع و اقسام تخم انگلها و ميكروبها آلوده هستند و مصرف كنترل نشده آنها بصورت خام اعم از سبزي خوردن ، سالاد فصل ، تزئين ظرف غذا ، همراه ساندويچ ،‌كاهو، هويج (همراه با سالاد يا بصورت آب هويج)، كلم ، گل كلم و جوانه غلات باعث ابتلاء ‌به انگلهاي روده و بيماريهاي عفوني روده اي مثل انواع اسهال ها ، حصبه ، وبا و شبه حصبه و بالاخره بروز و اشاعه اپيدمي بيماريهاي مذكور در جامعه ميگردد، بدينوسيله به هم ميهنان عزيز توصيه و تأكيد ميشود براي جلوگيري از مبتلا شدن به بيماريهاي روده اي حتماً سبزيجات ، جوانه غلات و محصولات سالادي را كه مي خواهند بصورت خام مصرف كنند بطريقه زير سالمسازي( پاكسازي ، انگل زدايي ، ضدعفوني ، شستشو) كرده و سپس بمصرف برسانند .


اخبار و گزارشات(News & Reports)
 
 
فرستنده: admin در تاريخ شنبه 21 خرداد 1390

    
 
 
اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازي اماكن عمومي اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازي اماكن عمومي: استفاده از ظروف یک بار مصرف گیاهی جهت نگهداری،حمل و نقل،عرضه و سرو مواد غذایی
1976 بار خوانده شده
 
 

استفاده از ظروف یکبار مصرف بر پایه پلی استایرنی و مواد مشابه که از مشتقات نفتی است می تواند علاوه بر تهدید سلامتی به دلیل تجزیه ناپذیر بودن بعنوان یک آلاینده زیست محیطی محسوب گردد

براي دريافت بخشنامه مقام محترم وزارت لينك زير را كليك نمائيد
http://markazsalamat.ir/Files/joghataei/Scan0012.tif


آئین نامه ها و بخشنامه ها(Law)
  
 
 
فرستنده: joghataei در تاريخ پنجشنبه 8 اسفند 1387

    
 
 
اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازي اماكن عمومي اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازي اماكن عمومي: دستورالعمل اجرائی طرح شورای بهداشت نمازگزاران مساجد
2499 بار خوانده شده
 
 



 

 

 «مقام معظم رهبری»

رياست محترم دانشگاه / دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سراسر کشور

 سلام عليکم 
          همانطور که مستحضريد ، تأمين و رعايت بهداشت همواره از رفتارهای پسنديده و توصيه شده در سنت پيامبران بويژه اسلام عزيز است که بايد مصاديق بارز آن در مساجد و اماکن متبرکه متبلور گردد. بر همين اساس و با توجه به تأکيد مقام محترم رياست جمهوری مبنی بر رسيدگی به امور مساجد  و به منظور ارتقای شاخص­های بهداشتی در اين اماکن مقدس ، طرح شبنم (شورای بهداشت نمازگزاران مساجد) با همکاری سازمان­های اوقاف و امور خيريه ، تبليغات اسلامی ، شهرداري­ها و دهياري­های وزارت کشور، مديريت و برنامه­ريزی ، مرکز رسيدگی به امور مساجد ، نيروی مقاومت بسيج و شهرداری تدوين گرديده که به پيوست يک نسخه حاوی ساختار تشيکلاتی شورا، وظايف بخش­های مرتبط ، ضوابط و شاخص­های بهداشتی به انضمام دستورالعمل اجرائی طرح ارسال می­گردد. با عنايت به اينکه اين طرح می­بايست با همکاری و هماهنگی ساير بخش­ها به اجرا درآيد ، لذا ، بطور همزمان بخشنامه مشابهی از طريق سازمان­های همکار ستادی به واحدهای اجرائی استانی ابلاغ می­شود.
خواهشمند است دستور فرمائيد معاونت بهداشتی/سلامت آن دانشگاه/دانشکده ضمن دعوت از بخش­های مرتبط زمينة اجرائی کردن طرح را فراهم و گزارش مستمر از روند پيشرفت اجرای طرح را به اين معاونت منعکس نمايند.

دکتر سيدمؤيد علويان
معاون سلامت

 


آئین نامه ها و بخشنامه ها(Law)
 
 
فرستنده: sherafati در تاريخ دوشنبه 4 دي 1385

    
 
 
اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازي اماكن عمومي اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازي اماكن عمومي: آئين نامه بهداشت محيط مدارس
12832 بار خوانده شده
 
 

مقدمه :

ايمني و بهداشت محيط مدرسه كه در فصل چهارم آيين نامه اجرايي مدارس به آن توجه شده ، از صول اوليه بهداشت مدارس است. بدون شك يكي از مؤلفه هايي كه در آموزش و پرورش كودكان تأثير اجتناب ناپذير دارد محيط مادي و فيزيكي حاكم بر مدرسه است. محيط مدارس بايد به گونه اي باشد تا از هر لحاظ به نيازهاي جسمي ، رواني و اجتماعي دانش آموزان پاسخ دهد. در آموزش و پرورش نوين فضاي فيزيكي به عنوان يك عامل زنده و پويا در انجام فعاليتهاي آموزشي و تربيتي دانش آموزان تلقي مي گردد. چنانچه در مدرسه آب سالم ، سرويسهاي بهداشتي ، فضاي كافي ، تجهيزات و وسايل مناسب و استاندارد ، سيستم صحيح جمع آوري زباله و فاضلاب وجود نداشته باشد و به طور كلي آسايش محيطي فراهم نشود، به طور قطع تلاشهاي آموزشي و پرورشي معلمان و مربيان بازدهي مطلوب نخواهد داشت. در اين راستا اين آيين نامه جهت ايجاد هماهنگي و برخورداري مدارس از استانداردهاي موجود به منظور ايجاد فضاي فيزيكي مناسب براي تعليم و تربيت نسلي پويا تهيه گرديده است.


آئین نامه ها و بخشنامه ها(Law)
 
 
فرستنده: sherafati در تاريخ شنبه 10 دي 1384

    
 
 
اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازي اماكن عمومي اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازي اماكن عمومي: آموزشگاههای بهداشت اصناف
3369 بار خوانده شده
 
 

آموزشگاههای بهداشت اصناف
به جهت ارتقاء سطح سلامت مصرف کنندگان و تولید کنندگان مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی مشمول ماده 13 قانون مواد خوردنی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی و اماکن عمومی مشمول ماده فوق الذکر آموزشگاههای بهداشت اصناف در سراسر کشور تأسیس گردیده است .


آئین نامه ها و بخشنامه ها(Law)
 
 
فرستنده: دانشدوست در تاريخ سه شنبه 25 مرداد 1384

    
 


.

تهران - خیابان جمهوری اسلامی- تقاطع حافظ - ساختمان وزارت بهداشت - طبقه پنجم       صندوق پستی: 9383- 1365
تلفن: 66707636-021        دورنگار: 66707417-021
پست الکترونیک : info@markazsalamat.ir